EVA_0868klein.jpeg

Een exclusieve tocht maken

Een echte unieke beleving op Texel

Geheel je eigen vaartocht samenstellen, op de tijden wanneer jij wilt en van alle gemakken en luxe voorzien? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij onze schipper. Voor hem is niets te gek en hij denkt graag met je mee om jouw vaartocht compleet te maken.

  • Een milieuvriendelijk toilet
  • Aangevulde koelkast met drankjes (naar keuze)
  • Koffie, thee en warme chocomel
  • Tafeltjes zijn voorzien van stopcontacten
  • Oesters eten en bubbels drinken op het water
Image

Zeehonden kijken met oesters en bubbels

Zie je zeehonden het liefste in hun eigen leefomgeving en wil je dat combineren met een unieke vaartocht naar een adembenemend stukje Nederland? Frido neemt je graag mee. Terwijl hij aan het roer staat en vertelt over de omgeving kun je genieten van een glaasje bubbels, oesters en het prachtige uitzicht. Liever tapas of iets anders?

Wij verzorgen ook vaartochten en arrangementen op maat. Zo kun je niet alleen de hapjes en drankjes zelf samenstellen, maar ook je eigen route en tijden. Alles is bespreekbaar!

• Duur: 1,5 uur
• Prijs: 60,00 euro p.p.

Image

Charter

Ken jij de leukste plekjes in het Waddengebied en wil je zelf een vaartocht samenstellen voor jouw groep? Wanneer je kiest voor een privé vaartocht bepaal je zelf de route en tijd die je wilt varen. Onze ervaren schipper vaart met zijn ruim 30 jaar aan ervaring naar de mooiste plekjes en zorgt voor een zorgeloze tocht. Hij zorgt voor feestelijke drankjes en in samenwerking met Smakelijk & Meer voor heerlijke hapjes, geheel naar eigen wens samengesteld.

Dagtochten waddeneiland / andere havenplaatsen

Texel en Terschelling lenen zich uitstekend voor mooie fietstochten, wandelingen of een rondje golf midden in de natuur. En als je je dag nog completer wilt maken dan ben je met deze vaartocht aan het juiste adres.

Onze ervaren schipper brengt je op de meest veilige en milieuvriendelijke tocht van A naar B (en weer terug) en vertelt je onderweg over de omgeving. Met zijn passie voor de visserij en zijn aanstekelijke humor verwent hij zijn gasten altijd met een lekker hapje, drankje en een goed verhaal. Zo hebben jullie een leuke en leerzame tocht die jullie niet snel zullen vergeten!

Kinderen 3 t/m 12 jaar € 50,00 p.p.
Volwassen € 75.00 p.p.
Afhuren € 1.500,00

Image
Image
Image

Varen met groepen

Aan boord van de Anna verwelkomen we groepen tot 32 personen. Je kunt bij ons terecht voor iedere gelegenheid, van een bedrijfsuitje tot een familiedag. Zelf een vaartocht samenstellen, bovenstaande vaartochten combineren of bijvoorbeeld een ochtend naar de vismarkt exclusief met jouw groep is ook mogelijk. Oesters en een glaasje bubbels bieden wij standaard aan tijdens de vaartocht, maar je kunt ook een eigen drank- en/of spijsarrangement samenstellen.